Skab en succesfuld webshop med Mentola.dk

Drømmer du om at lancere en webshop, der tiltrækker kunder og øger salget?

Hos Mentola.dk har vi erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig med at opnå dette mål. Vores team af professionelle udviklere og designere arbejder tæt sammen med dig for at skabe en webshop, der passer perfekt til din virksomhed og dine produkter.

Professionel webshop udviklet af passionerede mennesker

En vigtig del af en succesfuld webshop er et responsivt og brugervenligt design. Vi sikrer, at din webshop fungerer problemfrit på alle enheder, fra smartphones og tablets til computere. Med et responsivt design får dine kunder en optimal oplevelse, uanset hvilken enhed de bruger.
Vi arbejder også med at optimere brugeroplevelsen (UX) i din webshop. Dette inkluderer hurtig indlæsningstid, nem navigation og en intuitiv købsproces. En god brugeroplevelse øger chancen for, at dine besøgende konverterer til betalende kunder og vender tilbage for fremtidige køb.

Uanset om du bestiller en hjemmeside design hos os, eller køber et færdigt koncept, kan du vælge at have os som din faste digital markedsførings partner og bliv ved med at få din virksomhed til at vokse. 

Support og vedligeholdelse af din webshop

Når din webshop er lanceret, er det vigtigt at holde den opdateret og sikker. Mentola.dk tilbyder support og vedligeholdelse af din webshop, så du kan fokusere på at drive din virksomhed og tage dig af dine kunder. Vores team sørger for løbende opdateringer, sikkerhedstjek og optimering af din webshops præstation.

Vi er også klar til at hjælpe dig med eventuelle ændringer eller tilføjelser, du ønsker at foretage i din webshop. Vores mål er at sikre, at din webshop fortsat er en succes og

Optimeret webshop for maksimal konvertering

For at opnå maksimal konvertering er det vigtigt at optimere din webshop for både søgemaskiner og brugere. Mentola.dk’s eksperter fokuserer på at skabe en webshop, der er optimeret for SEO, så den opnår en høj placering på søgemaskiner som Google. Dette øger din online synlighed og tiltrækker flere besøgende.

Ydermere vil vi gøre hvad vi kan, for at hjælpe vores partnere, til at kunne håndtere nye kunder. Vi hjælper derfor gerne med at sætte systemer op, som skal gøre det nemmere for, at håndtere større kundekreds.

Integration af betalingsløsninger og fragtmuligheder

For at sikre en problemfri købsoplevelse for dine kunder er det vigtigt at integrere pålidelige betalingsløsninger og fragtmuligheder i din webshop. Mentola.dk hjælper dig med at vælge og implementere de bedste betalings- og fragtmetoder, der passer til dine kunders behov og forventninger.

Vi sikrer, at betalingsprocessen er sikker og brugervenlig, så dine kunder føler sig trygge ved at handle i din webshop. Ved at tilbyde forskellige fragtmuligheder imødekommer du dine kunders forskellige behov og gør det nemt for dem at vælge den mest bekvemme leveringsmetode.

Tag første skridt mod succes og kontakt os i dag

Tag din forretning til nye højder.

Gennem vores netværk og egne kollegaer, hjælper vi din forretning med at vokse og det administrative arbejde.

Vores services

Vi tilbyder hjælp til administration og markedsføring for små og mellemstor virksomheder.

Revisor og bogholder

Som små eller mellemstor virksomhed, kan det som regel være meget svært at finde den rigtige revisor eller bogholder.

Vi har derfor udviklet et system, som hjælper med at matche dig med 3 revisorer eller bogholder, som har speciale i, netop at hjælpe din virksomhed.

Salg og kundeservice

Kundeservice er en stor dele af hvad vi laver. Vi har en stab af professionelle kundeservicemedarbejdere, der både er skarpe til kundeservice og salg. 

Vi tilbyder professionel kundeservicemedarbejder, som ville kunne besvare alle dine opkald og emails man-fre, 8-18 til priser fra KUN 7999 kr. 

Markedsføring

Har du brug for hjælp til, at markedsføre dit produkt eller din service, men har begrænset budget eller tid? 
Vi tilbyder skræddersyet markedsføringsløsninger til priser helt ned til 799 kr. pr. måned. 
Alt efter dit budget kan vi skræddersye en løsning til din forretning, hvor vi kan varetage google annoncering, vedligeholdelse af jeres profiler på de sociale medier til en fast aftale. 

Rådgivning

Vores stab af professionelle kollegaer med hver sit felt af ekspertise, kan hjælpe din forretning til at vokse, samtidigt med du faktisk sparer penge på faste udgifter.

Konceptudvikling

Er du lige startet med din forretning og gerne vil have hjælp til at udvikle dit koncept og skabe et genkendeligt identitet for din forretning? Vi kan hjælpe dig med at få din forretning til at skille sig ud fra mængden og blive husket og se professionel ud ved at udvikle et unikt koncept for netop din forretning.