Danmarks kreative digital marketing bureau

Hvad er digital marketing?

En vellykket digital marketingindsats guider alle virksomhedens kunderejse. Det giver virksomheden mulighed for at tænke strategisk over, hvordan man når ud til kunder gennem digitale kanaler før, under og efter et køb.

Digital marketing er et sæt af praksisser, der kan påvirke en virksomheds kunderejse på alle niveauer og under alle stadier af købsrejsen. Ved at lære om kundetyper kan digitale marketingteams nå ud til deres målgruppe på en overfyldt online markedsplads og pleje kunderelationer over tid. 

Fordele ved digital marketing i forhold ti andre marketingsmetoder:

  • Reducerer spildte ressourcer
  • Tilpasser sig nye teknologier
  • Man kan nå ud til målgrupper med mere præcision

Digital marketing er markedsføring af produkter eller tjenester ved hjælp af digitale teknologier, hovedsageligt på internettet, men også herunder mobiltelefoner, display-reklamer og ethvert andet digitalt medie. Digital markedsføring er et paraplybegreb, der omfatter alle former for online markedsføring. Det omfatter søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier (Facebook, Twitter), e-mail-kampagner, displayannoncering (Google Adwords) og oprettelse af videoindhold. Digitale marketingfolk er ansvarlige for at udføre de forskellige typer online markedsføring for at promovere et produkt eller en tjeneste. De bruger en række teknikker til at gøre dette – fra SEO til sociale medier og e-mail-kampagner til oprettelse af videoindhold.

I bund og grund har dette vidtrækkende konsekvenser for, hvordan virksomheder bruger teknologi til at nå ud til forbrugerne. Den digitale platform er startskuddet for et brands digitale marketingstrategi og produkt. Den første del af platformen, ofte omtalt som en virksomheds “hoveddør”, er dens tilstedeværelse på nettet, der fortæller potentielle kunder om deres produkter og tjenester, ledige job, nyheder og presse.

Udvid din forretning gennem effektiv markedsføring. Vælg en ekspert der kender din branche.

Vores digital marketing services

Vi leverer digital marketing der skaber omsætning og afkast.

Professionel hjemmeside

Som små eller mellemstor virksomhed, kan det som regel være meget svært at finde den rigtige leverandør af hjemmesider.

Vi har derfor udviklet et system, som hjælper dig med at vælge den rigtige løsning. Vi kan designe en hjemmeside til dig fra 500 kr.

Digital marketing

Har du brug for hjælp til, at markedsføre dit produkt eller din service, men har begrænset budget eller tid? 
Vi tilbyder skræddersyet markedsføringsløsninger til priser helt ned til 799 kr. pr. måned. 
Alt efter dit budget kan vi skræddersye en løsning til din forretning, hvor vi kan varetage google annoncering, vedligeholdelse af jeres profiler på de sociale medier til en fast aftale. 

Salg og kundeservice

Kundeservice er en stor dele af hvad vi laver. Vi har en stab af professionelle kundeservicemedarbejdere, der både er skarpe til kundeservice og salg. 

Vi tilbyder professionel kundeservicemedarbejder, som ville kunne besvare alle dine opkald og emails man-fre, 8-18 til priser fra KUN 7999 kr. 

Rådgivning

Vores stab af professionelle kollegaer med hver sit felt af ekspertise, kan hjælpe din forretning til at vokse, samtidigt med du faktisk sparer penge på faste udgifter.

Konceptudvikling

Er du lige startet med din forretning og gerne vil have hjælp til at udvikle dit koncept og skabe et genkendeligt identitet for din forretning? Vi kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og blive husket og se professionel ud ved at udvikle et unikt koncept for din forretning.

Digital marketingbureau

Det siger vores kunder om os

“ Jeg er håndværker og vil helst spare tiden med at arbejde med tal, kundeservice og mailbesvarelser. Med Mentola’s løsninger, er det eneste jeg koncentrer mig om er at levere et godt håndværk til mine kunder. ”

Christian - tømrer