Webbureau prisberegner - få en pris på 2 minutter ⤵️

Vi er et webbureauet med prsiberegner

Hvorfor er det essentielt for os at fremhæve, at vi er et webburea med en prisberegner? Det ønsker vi at understrege, da vi vægter gennemsigtighed og ærlighed over for vores kunder højt, således at de kan føle sig trygge ved, at de løsninger de modtager, kommer med klare og gennemsigtige priser.

Udvid din forretning gennem effektiv markedsføring. Vælg et marketingbureau, som er ekspert der kender din branche.

Vi, som web- og marketingbureau leverer omsætning og afkast.

Professionel hjemmeside

Som små eller mellemstor virksomhed, kan det som regel være meget svært at finde den rigtige leverandør af hjemmesider.

Vi har derfor udviklet et system, som hjælper dig med at vælge den rigtige løsning. Vi kan designe en hjemmeside til dig fra 500 kr.

Digital marketing

Har du brug for hjælp til, at markedsføre dit produkt eller din service, men har begrænset budget eller tid? 
Vi tilbyder skræddersyet markedsføringsløsninger til priser helt ned til 799 kr. pr. måned. 
Alt efter dit budget kan vi skræddersye en løsning til din forretning, hvor vi kan varetage google annoncering, vedligeholdelse af jeres profiler på de sociale medier til en fast aftale. 

Salg og kundeservice

Kundeservice er en stor dele af hvad vi laver. Vi har en stab af professionelle kundeservicemedarbejdere, der både er skarpe til kundeservice og salg. 

Vi tilbyder professionel kundeservicemedarbejder, som ville kunne besvare alle dine opkald og emails man-fre, 8-18 til priser fra KUN 7999 kr. 

Rådgivning

Vores stab af professionelle kollegaer med hver sit felt af ekspertise, kan hjælpe din forretning til at vokse, samtidigt med du faktisk sparer penge på faste udgifter.

Konceptudvikling

Er du lige startet med din forretning og gerne vil have hjælp til at udvikle dit koncept og skabe et genkendeligt identitet for din forretning? Vi kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og blive husket og se professionel ud ved at udvikle et unikt koncept for din forretning.

Digital marketingbureau

Det siger vores kunder om os

“ Jeg er håndværker og vil helst spare tiden med at arbejde med tal, kundeservice og mailbesvarelser. Med Mentola’s løsninger, er det eneste jeg koncentrer mig om er at levere et godt håndværk til mine kunder. ”

Christian - tømrer

Sådan fungerer Mentola

Det starter med at vi tager en samtale omkring jeres behov.

Vi udvælger den bedste profil, der skal løfte din opgave.

Når vi siger den bedste profil, mener vi ikke blot den bedste profil, som vi har på vores kontor, hvis nødvendigt, rekrutterer vi den bedste profil for at vi kan løfte jeres opgave så professionelt, som muligt.

Vi udregner en præcis og fast pris, som passer til jeres budget.

Herefter kan I koncentrer jer, om at drive jeres forretning.

Mens I koncentrer jer om at lave det I er bedst til, tager vi os af den opgave vi har en aftale om, og I kan være sikre på, at det er rutinerede professionelle, der tager sig af opgaven.

Start med at spare penge på de faste udgifter på fuldtidsansættelser og få dem til under halvpris i dag.