Tag din forretning til nye højder.

Gennem vores netværk og egne kollegaer, hjælper vi din forretning med at vokse og det administrative arbejde.

Vores services

Vi tilbyder hjælp til administration og markedsføring for små og mellemstor virksomheder.

Rådgivning

Vores stab af professionelle kollegaer med hver sit felt af ekspertise, kan hjælpe din forretning til at vokse, samtidigt med du faktisk sparer penge på faste udgifter.

Konceptudvikling

Er du lige startet med din forretning og gerne vil have hjælp til at udvikle dit koncept og skabe et genkendeligt identitet for din forretning? Vi kan hjælpe dig med at få din forretning til at skille sig ud fra mængden og blive husket og se professionel ud ved at udvikle et unikt koncept for netop din forretning.

Vores services

Vi tilbyder hjælp til administration og markedsføring til små og mellemstor virksomheder.

Professionel hjemmeside

Som små eller mellemstor virksomhed, kan det som regel være meget svært at finde den rigtige leverandør af hjemmesider.

Vi har derfor udviklet et system, som hjælper dig med at vælge den rigtige løsning. Vi kan designe en hjemmeside til dig fra 500 kr.

Salg og kundeservice

Kundeservice er en stor dele af hvad vi laver. Vi har en stab af professionelle kundeservicemedarbejdere, der både er skarpe til kundeservice og salg. 

Vi tilbyder professionel kundeservicemedarbejder, som ville kunne besvare alle dine opkald og emails man-fre, 8-18 til priser fra KUN 7999 kr. 

Markedsføring

Har du brug for hjælp til, at markedsføre dit produkt eller din service, men har begrænset budget eller tid? 
Vi tilbyder skræddersyet markedsføringsløsninger til priser helt ned til 799 kr. pr. måned. 
Alt efter dit budget kan vi skræddersye en løsning til din forretning, hvor vi kan varetage google annoncering, vedligeholdelse af jeres profiler på de sociale medier til en fast aftale. 

Rådgivning

Vores stab af professionelle kollegaer med hver sit felt af ekspertise, kan hjælpe din forretning til at vokse, samtidigt med du faktisk sparer penge på faste udgifter.

Konceptudvikling

Er du lige startet med din forretning og gerne vil have hjælp til at udvikle dit koncept og skabe et genkendeligt identitet for din forretning? Vi kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og blive husket og se professionel ud ved at udvikle et unikt koncept for din forretning.

Digital marketingbureau

Det siger vores kunder om os

“ Jeg er håndværker og vil helst spare tiden med at arbejde med tal, kundeservice og mailbesvarelser. Med Mentola’s løsninger, det eneste jeg koncentrer mig om er at levere et godt håndværk til mine kunder. ”

Christian - tømrer