Vigtige målinger af annonceforbrug.

Hvordan måler man effektiviteten af virksomhedens ressourceforbrug på digital markedsføring?

I digital markedsføring anvender man forskellige taktikker til at spore metrics baseret på, hvilken fase af markedsføringsfasen man opererer i. For eksempel vil man i den første fase, også kaldet bevidsthedsfasen indsamle publikumsdata og definerer de type mennesker ens målsætning skal være. Dette hjælper virksomheden med at blive klogere på, hvem virksomhedens kunder skal være. I overvejelsesfasen vil man overveje målinger som omkostninger ved anskaffelser og klikfrekvenser (CTR). I løbet af konverteringsfasen vil man kunne spore og analysere salgskonverteringsrater, gennemsnitlige ordreværdier og afbrudsrater. Og endelig, i løbet af loyalitetsfasen, vil man kunne vurderer kundefastholdelsesraten og kundens levetidsværdi.